Eurognosi - Limbi străine

 

Limbi Straine Eurognosi

 

Astăzi este, mai mult ca oricând, momentul să fii foarte motivat să înveţi o limbă străină. Piaţa locurilor de muncă devine din ce în ce mai mult una mondială. Cariera te poate duce într-o ţară străină, cunoaşterea limbii locale este un avantaj imens: scurtează drastic perioada de acomodare, îţi crează o imagine bună în rândul colegilor, te ajută în situaţiile de zi cu zi.

Cunoaşterea avansată a unei limbi străine este întotdeauna un motiv de mândrie şi atrage respectul interlocutorilor. Dacă te exprimi fluent şi sigur pe tine, vei constata că oamenii vor recepta mai bine ceea ce le transmiţi şi vor avea mai multă încredere în pregătirea ta profesională.

Toate aceste avantaje sunt la un pas de a deveni atuurile tale, cu metoda Learn de la Eurognosi. Este o metodă care îţi va permite să acumulezi maximum de cunoştinţe într-un minim de timp. Te va pregăti pentru situaţii reale, de viaţă. Nu vom începe cu Shakespeare sau Goethe, ci vei exersa comunicarea în împrejurări concrete, care cer un răspuns rapid şi sigur. Nici nu-ţi vei da seama că ai început să te descurci şi nu-ţi mai este teamă să te exprimi într-o limbă străină.

Dacă te pregăteşti pentru o carieră în afaceri sau lucrezi deja în acest domeniu, te vom ajuta să fii perfect pregătit să dezvolţi toate aspectele muncii tale în limba engleză. Ştim că eşti deja foarte ocupat. De aceea îţi oferim un program foarte flexibil (de altfel, îl vom stabili împreună) şi cursuri potrivite nevoilor tale: cursuri intensive, hiper-intensive sau cursuri de lungă durată (pe parcursul întregului an şcolar). E alegerea ta!

La sfârşitul cursurilor, vei putea obţine certificatul de competenţă lingvistică pe care ţi-l doreşti!

Engleză: FCE, CAE, CPE, IELTS,TOEFL, GRE, TOEIC, GMAT

Franceză: DELF B1/B2, DALF C1/C2, SORBONNE I/II

Spaniolă: C.I.E(Inicial), D.B.E(Intermedio), D.S.E(Superior)

Germană: Goethe Zertifikat B2/C1, Kleines / Grosses Sprachdiplom

Italiană: DIPLOMA, CELI, CILS, PLIDA, CIC