Cine suntem?

Eurognosi este cea mai mare instituţie pentru învăţarea limbilor străine din Europa. Profesori special pregătiţi aplică metoda Eurognosi Learn în peste 350 de centre din Europa, în care se organizează cursuri pentru limbile Engleză, Franceză, Spaniolă, Italiană şi Germană. La cursuri participă peste 50.000 de studenţi anual. Aceştia promovează examene şi obţin certificate de competenţă lingvistică recunoscute internaţional.

Avantajele studenţilor Eurognosi

  • Pregătirea profesională deosebită a profesorilor
  • Learn - o metodă de predare modernă şi dinamică, centrată pe student – pe aptitudinile sale, ritmul de lucru propriu şi motivaţia personală
  • Resurse educaţionale moderne / tehnologie
  • Garantăm obţinerea de certificări recunoscute internaţional pentru toate limbile, la toate nivelurile de pregătire

Pe lângă cursurile de limbi străine, Eurognosi/Eurolab oferă cursuri de operare pe calculator, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Cursurile se desfăşoară într-o atmosferă relaxată şi prietenoasă, iar studenţii beneficiază de cele mai moderne facilităţi, dotări tehnice şi resurse educaţionale.

Eurognosi înţelege educaţia elevilor şi studenţilor săi ca pe un proiect de viaţă, în cadrul unei Europe pline de oportunităţi. Oportunităţile înseamnă competiţie; de aceea ai nevoie să te pregăteşti alături de cei mai buni, mai dinamici, mai moderni. Vino la cursurile noastre şi vei învăţa mai mult decât o limbă străină sau cum să foloseşti un calculator: vei înţelege cultura unei naţiuni şi importanţa tehnologiei.

+6

Cerfificari

350

Centre in Europa

50.000 +

Studenti anual

5

Școli în România