CURSURI PENTRU COPII SI ELEVI

Copii / Elevi / Studenţi

 

Profesorii Eurognosi crează o atmosferă în care elevilor nu le este teamă să se exprime într-o limbă străină şi au încrederea că o pot face foarte bine. Elevii se familiarizează cu modul în care vor fi testaţi (atunci când vor susţine examene în vederea obţinerii unor certificate recunoscute) şi învaţă să-şi depăşească emoţiile.

În ce priveşte operarea pe calculator, cei mici sunt familiarizaţi cu folosirea celor mai simple programe, iar în timp elevul devine un utilizator experimentat al unor aplicaţii mai complexe. De la folosirea profesională a resurselor disponibile pe internet, studentul poate trece la învăţarea unor aplicaţii specializate de grafică şi design etc.

Din prima zi în care este înscris la Eurognosi, elevul beneficiază de următoarele facilităţi:

  • Biblioteca (Centrul de împrumut): Un elev poate împrumuta dicţionare, cărţi de literatură şi reviste, îmbunătăţindu-şi astfel cunoaşterea limbii studiate.
  • Laboratorul de studii: Este o sală de clasă în Centrele EUROGNOSI. Aici elevii învaţă într-un mod amuzant şi antrenant, sub îndrumarea unui profesor, fără să primească teme adiţionale pentru acasă.
  • Laboratorul multimedia: Elevii exersează limbile studiate cu ajutorul computerelor şi al unor aplicaţii sofware speciale.
  • Teste pentru stabilirea nivelului de cunoştinţe: Elevii dau teste pentru toate limbile străine, al căror scop este plasarea lor în clase potrivite pentru nivelul lor de cunoştinţe.

Datorită metodei de predare Learn, elevii de orice vârstă nu vor simţi că învaţă sau că merg la şcoală. Învăţarea eficientă nu ţine de efectuarea unui număr de teme, ci de interesul pe care profesorul reuşeşte să-l trezească în elev, încât acesta să devină pasionat de ce descoperă în fiecare zi. Când aceste descoperiri se petrec într-un mediu interactiv, amuzant şi competitiv deopotrivă, educaţia şi performanţa vin de la sine.