Oamenii

 

4.000 de profesori şi peste 650 de funcţionari administrativi constituie motorul Grupului de Companii EUROGNOSI-Eurolab. Profesionalismul şi dedicaţia lor fac din Grupul Eurognosi liderul european în domeniul cursurilor de limbi străine şi operare pe calculator. Prin munca lor, ajută în fiecare an mii de studenţi să promoveze cele mai dificile examene. Le mulţumim pentru tot ce fac şi vă încredinţăm că sunteţi pe mâini bune!

Când intri într-o scoala Eurognosi, vrem sa simti ca lumea se învârte în jurul tău. Acesta este cel mai important principiu al Eurolearn, metoda de predare specială Eurognosi: studentul este în centrul atenţiei! Structurile organizatorice şi departamentele academice există pentru ca tu să ai cea mai completa şi satisfăcătoare experienţă de învaţare.

O companie înseamnă viziune şi organizare, dar înseamnă în primul rând oameni. Prin intermediul tuturor proceselor de recrutare şi angajare pe care le desfăşurăm, căutăm să îi atragem întotdeauna alături de noi pe cei mai buni. Îi învăţăm tot ce ştim şi învăţăm la rândul nostru din experienţa lor. Fie că fac parte din personalul academic sau din cel administrativ, le oferim un mediu care îi motivează şi îi ajută să se dezvolte.