Cursuri limbi straine 9-11 ani

 

Elevii obţin cele mai bune rezultate într-un mediu interesant şi plăcut, cu ajutorul unor mijloace educaţionale inovatoare. Acestea permit învăţarea paralelă a două limbi străine, în clase cu un număr restrâns de elevi.

Metode de predare / învăţare:

Elevii noştri corespondează între ei. Aceasta este o ocazie excelentă pentru exprimare liberă şi pentru schimbul de opinii într-o limbă străină.

Revistele Mary Glasgow sunt pline de articole interesante pentru elevi. Citindu-le, îşi îmbunătăţesc cunoştinţele într-o manieră foarte agreabilă.

Evaluări bazate pe înregistrări video:

În timpul lecţiilor, elevii se împart în grupuri mici şi sunt filmaţi în timp ce comunică între ei pe teme de zi cu zi. La terminarea micului rol, pot urmări înregistrarea pentru a vedea cum s-au exprimat în situaţia aleasă.

Laboratorul pentru Limbi Străine

Laboratorul pentru Limbi Străine îi familiarizează pe elevi cu pronunţia corectă în limbile străine pe care le învaţă.

Orele de conversaţie

La orele de conversaţie, elevii poartă între ei discuţii libere pe diferite teme.

Cambridge YLE

Nivelul de cunoştinţe al elevilor din programele pentru Copii este confirmat prin obţinerea YLE (Young Learners Exams) de la Universitatea Cambridge.

Cambridge YLE (examinările pentru elevii de şcoală primară ale Universităţii Cambridge) sunt singurele examene concepute special pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani.

Piteşti,
pitesti@eurognosi.info
0248.250.550